Считаният за нов вариант Делтакрон може да е възникнал в резултат

...
Считаният за нов вариант Делтакрон може да е възникнал в резултат
Коментари Харесай

СЗО: Няма Делтакрон, вероятно е било замърсена проба

Считаният за нов вид Делтакрон може да е зародил вследствие на замърсяване на тестът по време на секвенирането и не е композиция от двата разновидността Делта и Омикро. Това заяви Мария ван Керхове, началник на техническия екип в Отдела за незабавни болести на Световната здравна организация. Тя прикани да не се употребява понятието " Делтакрон ".

Изявлението идва, откакто стана ясно, че група учени от Факултета по биологични науки на Кипърския университет са разкрили нов вид на ковид. Според професор Леонтиос Кострикис разновидността се назовава Делтакрон ", защото се смята за хибриден вид на вариантите " Делта " и " Омикрон ".
Какво знаем за новия вид Делтакрон
В Кипър бе открит нов вид на ковид, съединил разновидностите Делта и Омикрон. Експертите от дълго време чакаха невероятна рекомби...
Прочети повече
" Нека не използваме понятия като Делтакрон, Флурона или Флурон. Тези думи допускат композиция от вируси и разновидности, а такова нещо не се случва. Делтакрон " евентуално е замърсяване на тестът при секвенирането “, написа представителят на СЗО ван Керхове в Twitter.

Тя разгласява и изследване, съгласно което даже от време на време да има по едно и също време заразяване с ковид и грип, то сходни случаи са доста редки, в огромната си част протичат леко и смъртността е даже по-ниска от заразяването единствено с Коронавирус.

Jumping in late here: Let’s not use words like deltacron, flurona or flurone. Please
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР